Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ο Δένδιας - «Περηφάνια για όσους υπερασπίζονται στα σύνορα»

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ο Δένδιας – «Περηφάνια για όσους υπερασπίζονται στα σύνορα»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης και στη συνέχεια συμμετείχε στο πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης

Την επίσκεψη στο Καστελλόριζο συνέχισε σήμερα Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον διοικητή Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης, όπου ευχήθηκε στον κυβερνήτη πλωτάρχη Δημήτριο Αγγελή και στο πλήρωμα χρόνια πολλά για το Πάσχα και τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την υπηρεσία τους στην πατρίδα.

«Διατυπώνω την περηφάνια μας για το έργο που επιτελείται εδώ»

«Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σήμερα, τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, τη γιορτή της Ανάστασης του Θεανθρώπου, εδώ στο Καστελλόριζο» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας.

Ακολούθως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως «με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές για την πατρίδα μας, το ευρύτερο συγκρότημα του Καστελλορίζου, τα όρια προς ανατολάς της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής επικράτειας».

Συμμετείχε στο πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε επίσης «εκ μέρους της κυβέρνησης της χώρας, αλλά νομίζω και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, διατυπώνω την περηφάνια μας για το έργο που επιτελείται εδώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας».

Στη συνέχεια ο Νίκος Δένδιας συμμετείχε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες στο πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης, όπου αντάλλαξε επίσης ευχές για το Πάσχα.

Δείτε βίντεο:

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024