
Ηλεία: Τροχαίο με τρεις 22χρονες τραυματίες
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο
Σοβαρό τροχαίο συνέβη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλιακού Κάμπου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο οδηγός και τρεις 22χρονες κοπέλες. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα οι δύο από τις τρεις κοπέλες, ενώ η τρίτη μεταφέρθηκε πολυτραυματίας σε νοσοκομείο της περιοχής.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τρεις κοπέλες – Σοβαρά η μία 22χρονη
Οι τρεις 22χρονες κοπέλες μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου. Η μία από τις τρεις κοπέλες ήταν σοβαρά τραυματισμένη από το ατύχημα.
Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της μιας εκ των τριών 22χρονων, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου. Η κοπέλα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παραμένει νοσηλευόμενη. Οι άλλες δύο 22χρονες, πήραν εξιτήριο.
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League



