Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Δεν νομίζω πως η Μακάμπι έχει καμία τύχη στο 5ο ματς»

«Δεν νομίζω πως η Μακάμπι έχει καμία τύχη στο 5ο ματς»

Τη σιγουριά ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει τελικά την πρόκριση στο Final 4 έναντι της Μακάμπι εξέφρασε ο Ντονάτας Ουρμπόνας.

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει άνετα την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου έναντι της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast του.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα ότι οι πράσινοι θα φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του

«Για εμένα, η σειρά έχει τελειώσει, παρ’ όλο που μένει το Game 5. Ελπίζω πως η Μακάμπι θα κάνει την εμφάνισή της. Ελπίζω πως θα βρει ενέργεια να είναι ανταγωνιστική. Όμως, δεν τους βλέπω να κερδίζουν αυτό το ματς», ανέφερε και συνέχισε:

«Η πρόβλεψή μου ήταν πρόκριση της Μακάμπι στα τέσσερα ματς, με βάση το ότι δεν θα έπαιζαν Game 5 στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν θα είχαν πιθανότητες εκεί και με βάση ότι οι Ουέιντ Μπόλντγουιν – Λορένζο Μπράουν μπορούν να ματσάρουν τους Κώστα Σλούκα – Κέντρικ Ναν.

Αν μου λέγατε πριν τη σειρά ότι ο Μπόλντγουιν δεν θα παίξει, θα έλεγα πρόκριση του Παναθηναϊκού στα τέσσερα ματς ή ακόμα και «σκούπα». Οπότε, αυτή τη στιγμή είμαστε σε αυτή τη θέση, στο Game 5. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα τους συντρίψει», κατέληξε.

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024