
Το Πάσχα του Κουτσούμπα
Από Θεολόγο μέχρι Λαμία
«Πάσχα στο χωριό» θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Και πιο συγκεκριμένα στο νομό από τον οποίο κατάγεται τη Φθιώτιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του in ο Κουτσούμπας πιθανότατα θα σουβλίσει αρνί στο Θεολόγο την Κυριακή του Πάσχα αλλά θα κάνει τις μέρες αυτές και μία βόλτα στη Λαμία. «Την ωραιότερη πόλη της Ελλάδας», όπως συνηθίζει να λέει για την γενέτειρα του.
Άγνωστο αν θα καταφέρει να κάνει και μία στάση στη Λιβαδειά, την πόλη της γυναίκας του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρέα του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Θεολόγο είναι και αρκετοί εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, με το ΓΓ του ΚΚΕ να έχει βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τους για τις διεκδικήσεις τους.
Στη μάχη των ευρωεκλογών
Ο ΓΓ του ΚΚΕ άλλωστε το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει ρυθμούς με περιοδείες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ενόψει των Ευρωεκλογών.
Τρεις μέρες με θέα τη θάλασσα, φίλους και χαλάρωση, δεν είναι αρκετές αλλά μπορούν να γεμίσουν «μπαταρίες». Πάντα με εφημερίδες, βιβλία και το κινητό ανά χείρας για να παρακολουθεί τις ειδήσεις στις ιστοσελίδες.
Το προηγούμενο διάστημα ο Κουτσούμπας ταξίδεψε σε Κύπρο, ΗΠΑ, Καναδά, ενώ τη βδομάδα μετά το Πάσχα θα βρεθεί στη Γερμανία, με την περιοδεία του να έχει αφετηρία το Μόναχο.
- Το 73% των νέων χάνει τον έλεγχο του χρόνου στο internet
- Το 68% των κωδικών σήμερα μπορεί να παραβιαστεί μέσα σε μία ημέρα
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ στον πόλεμο με το Ιράν
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο


