Άρης: Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, τριήμερο ρεπό από τον Μάντζιο
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν την Τρίτη (7/5) στις προπονήσεις μετα την άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ ο Βέλεθ ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς.
Ο Άκης Μάντζιος έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του για τις Άγιες μέρες που διανύουμε.
Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5), ενώ ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε, όμως ρυθμούς.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής.
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης μετά τη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα, ο Άρης παίζει στη Λαμία, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου στις 18:00.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής (ο Φραν Βέλεθ, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα).
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο εξιστορεί την ιστορική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2005.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...