Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν «κολλημένοι» στην κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν «κολλημένοι» στην κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Βελτιωμένη η εικόνα - Πάνω από 60.000 οχήματα εγκατέλειψαν την Αθήνα ως το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, με τον αριθμό τους να αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά ως το βράδυ

Παραμένει αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου, αλλά σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής η εικόνα που παρουσιάζεται είναι βελτιωμένη σε σχέση με νωρίτερα ενώ όσο περνάει η ώρα αναμένεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση καθώς εκτονώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Αυτήν την ώρα παρατηρείται ανάσχεση σχεδόν 500 μέτρων στα διόδια Ελευσίνας, ενώ στη συνέχεια τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως τους ‘Αγιους Θεόδωρους.

Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο, με σαφώς καλύτερη εικόνα όμως συγκριτικά με το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής

Πού ομαλοποιήθηκε η κίνηση

Κανονικά κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών, όπου από το πρωί υπήρχαν αρκετά προβλήματα στο κομμάτι από το Χαϊδάρι έως τον Ασπρόπυργο, ενώ αισθητή βελτίωση παρουσιάζει και η εικόνα της Αττικής οδού από το κόμβο Ασπροπύργου έως την έξοδο Ελευσίνας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας παρά μόνο μια μικρή ανάσχεση λίγο πριν τα διόδια Αφιδνών.

Πάνω από 60.000 οχήματα εγκατέλειψαν την Αθήνα ως το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 13:00 το μεσημέρι, 35.517 οχήματα πέρασαν τα διόδια προς Κόρινθο και 24.909 προς Λαμία.

Τέλος, από τις 16:00 το απόγευμα ήρθη η απαγόρευση κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024