
Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.
H Σοφία Βόσσου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο »και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.
Η δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της
«”Πεθαίνεις” μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς», είπε η Σοφία Βόσσου, μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια. Και συμπλήρωσε: «Είχα φτάσει 37 κιλά».
«Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Έκανε στένωση ο οισοφάγος μου, κάναμε ένα χειρουργείο. Στις 7 μέρες, ενώ πήγε καλά, κάνει διάτρηση το στομάχι μου. Κάνουμε δεύτερο χειρουργείο.»

Δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω
«Δεν έκλεισε η παροχέτευση, έκανε συρίγγιο. Δεν μπορούσα να φάω. Μου έκαναν μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου. Ό,τι έτρωγα ήταν σαν γλυκανάλατο. Βάλε και την ταλαιπωρία, τα σωληνάκια, με έθρεφαν με ασκούς, άλλαξα πόσες φορές αίμα. 5 Δεκέμβρη είχα βγει στα social να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις ευχές για τα γενέθλιά μου, σαν πτώμα, με το καπελάκι μου, κανονικά», συνέχισε η Σοφία Βόσσου.
Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς και είπε στον γιατρό της: «Θα έρθω την άλλη μέρα, δεν πεθαίνω ακόμα, θα πεθάνετε όλοι, εγώ δεν πεθαίνω».
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: To βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα 30 χρόνια από τον θάνατό της
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα του για το παιχνίδι με την Πάκσι (pic)
- Μετά τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, ο Τραμπ άλλαξε τους όρους – Της ζητά να αναγνωρίσει το Ισραήλ
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου



