Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Σλούκας: Ζητείται σταθερότητα

Κώστας Σλούκας: Ζητείται σταθερότητα

Ο Κώστας Σλούκας απαιτείται να βρει μια ισορροπία στο παιχνίδι του

Στο πρώτο ματς, το εντός έδρας με αντίπαλο τη Μακάμπι, έκανε τη λάθος πάσα στο φινάλε και τελικά ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια ήττα μη αναμενόμενη για τους πολλούς.

Λίγα 24ωρα μετά, ο Σλούκας έκανε ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα, αποθεώθηκε από το κοινό και φάνηκε έτοιμος να οδηγήσει τους Πράσινους στο final-4 της διοργάνωσης. Αλλά στο τρίτο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι, ήταν ο διεθνής γκαρντ αγνώριστος, δεν σημείωσε πόντο, πήρε λίγες προσπάθειες (0/2 τρίποντα) και αγωνίστηκε μόνο ένα 20λεπτο.

Σύμφωνα με το «μία πάνω μια κάτω», τη Μεγάλη Πέμπτη θα δούμε έναν υπέροχο στο παρκέ κάπτεν του Τριφυλλιού. Είναι, όμως, έτσι; ‘Η ανεξάρτητα με τα όποια παράπονα μπορεί να διατυπώνουν από τον ΠΑΟ για τη διαιτησία, ο Σλούκας απαιτείται να βρει μια ισορροπία στο παιχνίδι του; Διότι από την ομάδα του Αταμάν δεν έλειψε μόνο η δημιουργία του συγκεκριμένου παίκτη, αλλά και η σταθερά ηγετική του παρουσία στο Βελιγράδι.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες που δεν φάνηκαν, όπως τον Γκραντ και τον Γκριγκόνις, που σημείωσαν έξι και δύο πόντους αντίστοιχα. Και όταν ένα ματς απέναντι στη σούπερ αθλητική Μακάμπι πάει τόσο ψηλά, χρειάζεται τους πόντους του Σλούκα και όχι μόνο του Ναν, που παρεμπιπτόντως έβαλε 25.

Θα μπορούσε δε να ειπωθεί, πως το δίδυμο των Ναν-Σλούκα, εδώ και κάποια παιχνίδια δεν λειτουργεί τόσο αρμονικά, δεν συμπληρώνει ο ένας τον άλλο και κυρίως όταν παίζει καλά ο ένας δεν φαίνεται τόσο ο συνοδοιπόρος του στην περιφερειακή γραμμή των Πρασίνων. Αντίθετα, κάνει εντυπωσιακή παρουσία σε αυτή τη σειρά ο Παπαπέτρου, ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟ που βρίσκει τον εαυτό του την πλέον κατάλληλη στιγμή.

Αρκεί, όμως, ο Παπαπέτρου για να έρθει το βράδυ της Πέμπτης η νίκη και να ισοφαριστεί η σειρά; ‘Η μήπως πρέπει να μιλήσουν και άλλα «βαριά χαρτιά» του ΠΑΟ, εν προκειμένω να δείξει ξανά την ποιότητά του ο Σλούκας;

Sports in

Η ΚΕΔ όρισε Πορτογάλο διαιτητή Β’ κατηγορίας στη Λεωφόρο – Elite στον «τελικό» του Κλεάνθης Βικελίδης

Με ξένους διαιτητές όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024