
Χανιά: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο με δίκυκλο
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον 25χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του - Πώς συνέβη το δυστύχημα
Θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα 25χρονο οδηγό δικύκλου, σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 της Mεγάλης Πέμπτης στην οδό Κ. Μάνου, στα Περιβόλια Χανίων.
Όπως είπε στην ΕΡΤ Χανίων κάτοικος της περιοχής, μια κοπέλα, οδηγός ΙΧ με κατεύθυνση προς το Θέρισο έβγαλε αριστερό φλας για να στρίψει μπροστά από καφετέρια, όταν έπεσε πάνω της το μηχανάκι που, σύμφωνα με τον ίδιο, κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, προς την ίδια κατεύθυνση.
Σε σοκ η οδηγός του ΙΧ
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 25χρονο οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη σοκ.
Προανάκριση για τα αίτια της νέας αυτής τραγωδίας στην άσφαλτο διενεργεί η Τροχαία Χανίων.
- Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση κτηνοτρόφων από την Λέσβο με την Κυβέρνηση – «Αδειάζουν τα χωριά μας»
- Κεφαλονιά: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για τον θάνατο της Μυρτούς
- Βαλ Κίλμερ: Μετά θάνατον πρεμιέρα και πρώτο τρέιλερ του γουέστερν για τον AI κλώνο του
- BHMAGAZINO: Ο αλλόκοτος κόσμος του Ντόναλντ Τραμπ
- Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Γιώργο Μυλωνάκη – Τι αναφέρει
- Μεταξουργείο: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι – Το θύμα κινείται αιμόφυρτο λίγο πριν καταρρεύσει




