
Η Άννα Βίσση τραγουδά σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο και γίνεται viral
Ένα βίντεο με την Άννα Βίσση να τραγουδά μέσα σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο δεν άργησε να γίνει viral, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται το βίντεο μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok.
Ένα βίντεο με την Άννα Βίσση να τραγουδά μέσα σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο δεν άργησε να γίνει viral, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται το βίντεο μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί και έκανε τα ψώνια της στο μίνι μάρκετ όταν στα ηχεία του καταστήματος άρχισε να παίζει μία από τις τελευταίες της επιτυχίες.
Η αυθόρμητη αντίδραση από την Άννα Βίσση
Η λαμπερή τραγουδίστρια άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά τον «Λεκέ» μπροστά στο ταμείο με τους υπόλοιπους πελάτες να συνειδητοποιούν έκπληκτοι πως η γυναίκα δίπλα τους με το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου είναι η Άννα Βίσση.
Γύρω της άρχισαν να μαζεύονται όλο και περισσότεροι πελάτες με την τραγουδίστρια να πιάνει κουβέντα με την κοπέλα στο ταμείο.
«Τραγουδάς; Έχεις δεσμό;», τη ρώτησε, με εκείνη να της απαντά καταφατικά.
«Καλός;» τη ρωτά η τραγουδίστρια.
«Πολύ καλός» απαντά εκείνη.
«Ε, γι’ αυτό δεν σε ενδιαφέρει το τραγούδι», σχολιάζει στο τέλος η Άννα Βίσση.
@annavissiofficial Welcome to Skiros ???? In a supermarket…Lekes on the radio @Rythmos 949 ♬ original sound – annavissiofficial
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει




