
Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)
Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.
Σκηνές ροκ στο γήπεδο της Τούμπας με τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ–ΑΕΚ. Με λαβές ελληνορωμαϊκής πάλης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και με τον Ματίας Αλμέιδα σε έξαλλη κατάσταση να παίζει ξύλο σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση.
Πλέον ο Αργεντίνος τεχνικός κινδυνεύει με βαριά τιμωρία σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Οι ποινές που προβλέπονται
Ο Ματίας Αλμέιδα κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«γ) Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. είναι το ίδιο και για τον προπονητή) αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».
Θυμηθείτε το περιστατικό:
#paofc #PAOK #Aekfc #paokaek και μετά λέμε πως η βία προκαλείτε απο τους χούλιγκαν. Για να δούμε θα παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας ; pic.twitter.com/wRo9JDwutB
— asta la vista (@astalav69602547) April 28, 2024
Δείτε και φωτογραφίες:
Μαινόμενος ο Αλμέιδα, επιτέθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.
Οι παίκτες της ΑΕΚ προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.
Χαμός μετά το φινάλε του ντέρμπι στην Τούμπα.
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]


