
Θεσσαλονίκη: Με εγκαύματα ένας πυροσβέστης και μία γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της κουζίνας για άγνωστη αιτία
Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) σε διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 3 π.μ. σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Εδέσσης. Η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο της κουζίνας για άγνωστη αιτία.
12 πυροσβέστες με 5 οχήματα έσπευσαν άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς. Λόγω των πυκνών καπνών, οι ένοικοι της πολυκατοικίας χρειάστηκε να βγουν από τα διαμερίσματά τους, όπως μεταδίδει το thestival.gr.
Λόγω της φωτιάς, ένας πυροσβέστης υπέστη έγκαυμα στο χέρι και χρειάστηκε να μεταφερθεί το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ενώ μια γυναίκα που υπέστη εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρι διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα

