Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπάζωμα στα Τέμπη: Προανακριτική επιτροπή για Τριαντόπουλο, Παπαδόπουλο, Πλεύρη και Ράπτη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπάζωμα στα Τέμπη: Προανακριτική επιτροπή για Τριαντόπουλο, Παπαδόπουλο, Πλεύρη και Ράπτη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Το αίτημα σύστασης θα κατατεθεί αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας

Tη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών» θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το αίτημα σύστασης θα κατατεθεί αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

«Ζητούμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν το δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών», υπογραμμίζεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ένσταση της εισαγγελίας Εφετών Λάρισας

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία Εφετών Λάρισας ζητά να υποβληθεί η δικογραφία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να ακολουθηθεί ό,τι προβλέπει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ως την εμπλοκή τεσσάρων μελών της τότε κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το larissapress.gr, έχει δοθεί προθεσμία 20 ημερών για συμπλήρωση τής προκαταρκτικής εξέτασης για να γίνει γνωστό, ποιο ή ποια πρόσωπα βρίσκονταν στον χώρο του δυστυχήματος από τις πρώτες ημέρες και μέχρι και την επίστρωση του χώρου με πίσσα και χαλίκια.

Στο πλαίσιο της έρευνας της αντιεισαγγελέως Εφετών ζητούνται μεταξύ άλλων να επισυναφθούν σχετικά έγγραφα της Ελληνικής Αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στο συμβάν, με τα οποία θα δίνεται σαφής απάντηση στο ποιοι είχαν φυσική παρουσία στο σημείο (προς τον σκοπό αυτό να γίνει χρήση και του υπάρχοντος φωτογραφικού υλικού που υπάρχει στη δικογραφία) και ποιος έδωσε την εντολή της απομάκρυνσης των πιο πάνω υλικών.

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024