
Πύργος: Γυναίκα γιατρός κατήγγειλε για βιαιοπραγία συνάδελφό της
Διαφώνησαν για ένα περιστατικό
Καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από γυναίκα γιατρό, η οποία υπηρετεί στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου για συνάδελφό της, που εφημέρευε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών το ίδιου Νοσοκομείου.
Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο γιατρός άσκησε σωματική βία σε βάρος της.
Διαφώνησαν για ένα περιστατικό
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ, μεταξύ της 48χρονης ιατρού και του 46χρονου συνάδελφού της, υπήρξε μια διαφωνία πάνω σε ένα ιατρικό ζήτημα, το οποίο αφορούσε στην αντιμετώπιση συγκεκριμένου περιστατικού.
Η καταγγέλλουσα υπέβαλε μήνυση εναντίον του ιατρού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο γιατρός υποστηρίζει ότι οι δυο τους λογομάχησαν και ότι δε βιαιοπράγησε σε βάρος της 48χρονης.
Παράλληλα με την έρευνα των αστυνομικών, άμεσα ξεκίνησε και η προβλεπόμενη διοικητική διαδικασία από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, με τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως καθόρισε μια «κίτρινη γραμμή» στον Λίβανο
- ΚΚΕ: Καθυστερημένη η παραίτηση του «πτυχιούχου» στη συγκάλυψη του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη
- Γύθειο: Το τέλος ενός ιστορικού τοπόσημου – Καταρρέει το εμβληματικό ναυάγιο «Δημήτριος»
- Ηλιούπολη: Η αστυνομία ζητά πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο
- ΣΥΡΙΖΑ για Λαζαρίδη: Παραίτηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εκλογές, προοδευτική κυβέρνηση
