
Ολυμπιακός: Με… βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισαν – Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με τη νίκη 77-75 επί της Μπαρτσελόνα από το Game 1 και το Παλάου Μπλαουγκράνα, κάνοντας το 0-1 στη σειρά των πλέι οφ της Euroleague.
Όμως στη Βαρκελώνη οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν μαζί τους τον αρχηγό τους Κώστα Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από ίωση και πυρετό τις τελευταίες μέρες.
Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού οι συμπαίκτες του τον πήραν βιντεοκλήση με facetime για να είναι και εκέινος παρόν στο καθιερωμένο πια ζντο της ομάδας.
Μάλιστα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αφιέρωσε τη νίκη αυτή και το μπρέικ στην έδρα της Μπαρτσελόνα στον αρχηγό, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ δεμένοι ο ένας με τον άλλο και αποτελούν «οικογένεια» και όχι απλά ομάδα.
Δείτε το βίντεο του Ολυμπιακού

- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
