Tην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε, στην κορυφή με «22 στα 22», η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Την Τετάρτη (24/4) το μεσημέρι, μόλις 18 ώρες μετά τη νίκη (19-3) επί της ΑΕΚ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο (22η αγωνιστική), τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν εύκολα με 32-4 της ΝΕ Πατρών εκτός έδρας, για την 21η αγωνιστική της Α1, παίζοντας εξαιρετική άμυνα.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΝΕ Πατρών για την Α1.
Στην έδρα της ομάδας της Πάτρας, οι «ερυθρόλευκες» φιναλίστ του φετινού Champions League δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση, προηγήθηκαν με 14-0 στο ημίχρονο (και 21-3 στην τρίτη περίοδο) και έτσι, με πρώτη σκόρερ την Σάντα, με εννιά γκολ (πέντε η Μυριοκεφαλιτάκη, από τέσσερα οι Β. Πλευρίτου, Χριστοδούλου-Αουτ), πανηγύρισαν την 22η νίκη τους στο πρωτάθλημα, «κλείνοντας» με τον καλύτερο τρόπο την κανονική διάρκεια, με το απόλυτο των 66 βαθμών.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.