Ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα στο σημερινό (24/4, 19.30) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Άρης θέλει να «σπάσει» το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών και να βγάλει αντίδραση στο σημερινό (24/4, 19.30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Τη μοναδική ομάδα από αυτές που συμμετέχουν στα πλέι οφ, απέναντι στην οποία δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα.
Η ενδεκάδα που σκέφτεται ο Μάντζιος
Ο Κουέστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, δεν θα πρέπει να θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι θα ξεκινήσει και στην ενδεκάδα. Αν δεν αγωνιστεί, θα ξεκινήσει ο Χουτεσιώτης.
Ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μοντόγια θα καλύψει το αριστερό, ενώ Ρόουζ και Φαμπιάνο διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Μπράμπετς, σε σύστημα 4-2-3-1.
Οι Ζουλ και Νταρίντα αναμένεται να αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, οι Σουλεϊμάνοφ και Παναγίδης είναι υποψήφιοι για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Σαβέιρο θα παίξει στην αριστερή. Ο Φετφατζίδης έχει προβάδισμα έναντι του Γκαρθία για τη θέση του επιτελικού μέσου, ενώ δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος.
Αν δεν ξεκινήσει ο Ισπανός φορ, τη θέση του θα πάρει ο Σαμόρα. Ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Βέλεθ και τους τιμωρημένους Ανσαριφάρντ και Βερστράτε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του