
«Άρχισαν να μας πετάνε αυγά» – Απίστευτο σκηνικό σε παράσταση με τον Αργύρη Ξάφη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Ο Αργύρης Ξάφης αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε σε παράσταση που πρωταγωνιστούσε με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.
Στην αποκάλυψη ενός απίστευτου περιστατικού που έζησε στη διάρκεια παράστασης με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη προχώρησε ο ηθοποιός Αργύρης Ξάφης.
«Δεν ήταν στην Επίδαυρο. Ήταν από περιοδεία σε Επίδαυρο. Μετά παίξαμε σε άλλα μέρη. Σε κάποια από αυτά τα μέρη οι παραστάσεις αγοράζονται από τους δήμους, οπότε δεν υπάρχει έλεγχος εισιτηρίων, οπότε είναι μιλιούνια κόσμος. Πίσω από τις εξέδρες ήταν κάτι πιτσιρικάδες με μηχανάκια και άρχισαν να πετάνε αβγά», σημείωσε αρχικά ο Αργύρης Ξάφης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».
«Σιγά σιγά το ξαναφέραμε στον δρόμο της τραγωδίας»
«Εγώ έκανα τον Ορέστη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη την Ηλέκτρα. Αρχίζουν να σκάνε διάφορα πράγματα στη σκηνή και μου έρχεται η μυρωδιά. Και λέω ‘Χριστέ μου, τι γίνεται;’. Ο κόσμος γέλαγε με αυτό που έβλεπε και σιγά σιγά το ξαναφέραμε στο δρόμο της τραγωδίας», επισήμανε ο Αργύρης Ξάφης.
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα



