Νικηφόρα επέστρεψε στο πρωτάθλημα, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή στον τελικό του Final-4 του Champions League στη Βαρκελώνη, κόντρα στην Σαμπαντέλ, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.
Τα κορίτσια του Θρύλου, μετά την παρουσία τους στην Ισπανία, στον έκτο τελικό πρωταθλήματος Ευρώπης και 13ο ευρωπαϊκό συνολικά, επικράτησαν εύκολα με 19-3 της στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 22η αγωνιστική της Α1 και έκαναν το «21 στα 21», σε ένα ματς στο οποίο δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση και προηγήθηκαν με 5-0, 14-1 και 18-2.
Αύριο, Τετάρτη (24/4) στις 14:00, οι «ερυθρόλευκες» φιναλίστ του Champions League αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΝΕ Πατρών, για την 21η αγωνιστική της Α1, με στόχο να «κλείσουν» την κανονική περίοδο αήττητες, με «22 στα 22».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Τσέλιε και τη σημασία που έχει για την Ένωση και το ελληνικό ποδόσφαιρο η νίκη και στον επαναληπτικό επί ελληνικού εδάφους.