Άρης: Με Κουέστα και Σουλεϊμάνοφ η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός επέστρεψαν στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (24/4) αγώνα με τον Ολυμπιακό,ενώ εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, καθώς και ο τραυματίας Βέλεθ.
Οι Χουλιάν Κουέστα και Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (24/4) παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Ρώσος μεσοεπιθετικός ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Ακόμα και οι Νταρίντα και Μορόν βρίσκονται στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ανσαριφάρντ και Βερστράτε, καθώς και ο τραυματίας Βέλεθ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Durasek, Doukoure, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.
* Οι Birger Verstraete και Karim Ansarifard είναι τιμωρημένοι (αμφότεροι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες)».
- Sleepmaxxing: Όταν ο ύπνος γίνεται «status symbol» και εργαλείο biohacking
- Ιερεθουέλο: «Η διαιτησία στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλή»
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι άνοιξαν φορτηγό με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό αξίας 40.000 ευρώ
- Μάνος Ελευθερίου: «Δυο μασουράκια ντεμισέ»
- Ιωάννινα: Συνελήφθη 15χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου – Τον τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνάντηση Ζελένσκι – Μακρόν την Παρασκευή στο Παρίσι



