Δημήτρης Κόκοτας: Ανακτά τις αισθήσεις του μετά το έμφραγμα και τις ανακοπές
Νικητής φαίνεται να βγαίνει ο τραγουδιστής μετά τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.
Από τις 28 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα και ανακοπές καρδιάς, που υπέστη ενώ βρισκονταν στα γυρίσματα του talent show Just2 of us.
Σήμερα, μετά από σχεδόν ένα μήνα, τα νέα είναι αισιόδοξα.
Θετικές εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατάει σε καταστολή. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του.
Η διαδικασία που γίνεται από τους γιατρούς θα διαρκέσει για κάποιες ημέρες, ενδεχομένως ως το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, γίνονται και κάποιες νέες εξετάσεις με τις οποίες θα καταγράψουν την πλήρη κλινική εικόνα του τραγουδιστή.
Είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αυτά τα θετικά σημάδια στον οργανισμό του Δημήτρη Κόκοτα, μετά τις δύο προηγούμενες προσπάθειες αποσωλήνωσής του.
- Κολομβία: Δολοφόνησαν 21χρονη έγκυο 8 μηνών και πήραν το έμβρυο από την κοιλιά
- Σαλαμίνα: Στο νοσοκομείο 15χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
- Σκαλόνι: «Δεχόμαστε ασταμάτητη κριτική από ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν» (pic)
- Πολιτική αντιπαράθεση για την ακρίβεια – Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην οικονομία, λέει η αντιπολίτευση
- Καραμέρος: Ανακοίνωσε την ένταξή του στην ΕΛΑΣ – «Όχι στην πρώτη θέση, αλλά στο κατάστρωμα»
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος πρόεδρος αναγγέλλει διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Κούβα και τη Νικαράγουα




