Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τεν Χαγκ: «Βλέπω τα λάθη που κάνουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουμε τη σωστή νοοτροπία»

Τεν Χαγκ: «Βλέπω τα λάθη που κάνουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουμε τη σωστή νοοτροπία»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στον ημιτελικό του FA Cup με την Κόβεντρι, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι μεγάλο επίτευγμα οι πρόκριση σε δύο τελικούς τα τελευταία δύο χρόνια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραλίγο να πέσει θύμα επικής ανατροπής χάνοντας προβάδισμα τριών γκολ κόντρα στην Κόβεντρι (3-3), ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν όρθιοι στην διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-2, για να πάρουν τελικά το «εισιτήριο» για τον τελικό του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν την συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε ότι δεν είναι ντροπή να κάνει λάθη η ομάδα του, τονίζοντας πως η πρόκριση για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου είναι μεγάλο επίτευγμα, δείχνοντας την αγωνιστική πρόοδο των κόκκινων του Μάντσεστερ.

Οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ

«Φτάσαμε σε δύο τελικούς μέσα σε δύο χρόνια και αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Βλέπω τα λάθη που κάνουμε. Δεν μπορείς να τα αποφύγει. Αλλά δεν είναι ντροπή κι είναι τεράστιο επίτευγμα να πας σε δύο τελικούς.

Μπορούμε να παίξουμε σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά στον ίδιο αγώνα μπορούμε να πάμε σε πολύ χαμηλά επίπεδα και αυτό δεν εξηγείται. Αφορά τη διαχείριση του παιχνιδιού, την ευθύνη και τη λήψη αποφάσεων.

Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις όπως αυτή αφήσαμε το αποτέλεσμα να ξεφύγει.

Δεν νομίζω ότι κατεβάσαμε κεφάλι, αλλά είχαμε πολλά πισωγυρίσματα και ίσως η αντίδρασή μας να είναι ανθρώπινη, αλλά δεν είναι αποδεκτή. Όταν έχεις τον έλεγχο πρέπει να κερδίζεις εύκολα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει τη σωστή νοοτροπία, γιατί έδειξε χαρακτήρα σήμερα, αλλά στο τελευταίο μέρος υπήρχε έλλειψη πειθαρχίας. Αυτή η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και πολλά κάτω.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας δεν κάνει τη σεζόν επιτυχημένη. Θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερα. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά δείξαμε την περασμένη σεζόν ότι αν εκτελέσουμε το πλάνο μας σε 90 λεπτά, έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία και πρέπει να πετύχουμε», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024