Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Ζούρος για τους παίκτες και όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ...

Τι είπε ο Ζούρος για τους παίκτες και όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ…

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για την εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Ένωση.

Η ΑΕΚ «κλείδωσε» την έβδομη θέση στα πλέι οφ μετά τη νικη επι του ΠΑΟΚ, με τον Ηλία Ζούρο να μιλάει για το παιχνίδι, αλλά και για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα εντός ομάδας.

Όσα είπε ο Ζούρος στην ΕΡΤ:

«Μια ακόμα φορά περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές. Τακτικά δεν ήμασταν προετοιμασμένοι. Δε μπορούσαμε να κάνουμε δουλειά. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του ματς. Πήραμε μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Συνεχίζουμε. Είναι λυπηρό να είναι σε άδειες κερκίδες. Το ξαναλέω. Δεν είναι μπάσκετ αυτό. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι και μετά ξεκινάμε τα playoffs. Μακάρι να είμαστε εντάξει στα εσωτερικά μας και δυστυχώς μάλλον και πάλι δε θα έχουμε τον κόσμο μας».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Για άλλη μια φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στους συνεργάτες. Πολύ δύσκολη νίκη, γιατί ήταν παιχνίδι που δεν είχε προετοιμαστεί τακτικά. Ήταν παιχνίδι, το οποίο δεν προλάβαμε να το δουλέψουμε στην τακτική άμυνά μας και στην επίθεση. Άρα έπρεπε μέσα στη δικαδικασία του παιχνιδιού να προσπαθούμε να μιλάμε για να βελτιωνόμαστε σε κάποια κομμάτια και να ανταπεξέλθουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Εμείς προχωράμε. Κάναμε άλλη μια νίκη. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο και μετά να συγκεντρωθούμε για τα παιχνίδια των Play Offs. Επαναλαμβάνω, το είπα και έξω, ότι είναι λυπηρό να παίζεις μπάσκετ και να είναι άδειες κερκίδες. Εντάξει, είναι πολύ καιρό που δεν βλέπουμε κόσμο. Είναι σαν να είμαστε σε προετοιμασία και δεν είναι ωραίο για τους παίκτες, γιατί η ομάδα, τουλάχιστον τα τελευταία παιχνίδια, προσπαθεί πολύ, αποδίδει, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτά είναι δικά μας, θέματα. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που παρουσιάζουμε και είναι καλή θα έλεγα. Είναι αμαρτία να μην υπάρχει ο κόσμος, να το χαρεί. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, μπροστά μας».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024