Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φίλης: Δεν ήρθαμε ως κομήτες - Δεν έχουμε lifestyle ψηφοδέλτιο

Φίλης: Δεν ήρθαμε ως κομήτες – Δεν έχουμε lifestyle ψηφοδέλτιο

«Το θέμα των Τεμπών απέδειξε ότι υπάρχει μια κοινωνική αντιπολίτευση η οποία σε αυτές τις εκλογές μπορεί να λάβει και ένα χαρακτήρα πολιτικής», είπε ο Νίκος Φίλης.

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νίκος Φίλης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, κατά την οποία τόνισε την ανάγκη «πολιτικών συγκλίσεων στη βάση προγραμμάτων».

Ειδικότερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Φίλης σημείωσε πως: «Είμαστε σε μια υφέρπουσα πολιτική κρίση. Ακόμα και το 41% του κ. Μητσοτάκη δοκιμάζεται. Υπάρχει μια αναντιστοιχία με τους προβληματισμούς, τη δυσφορία που υπάρχει στην κοινωνία».

«Μόνο από ένα κόμμα δεν πέφτει ο Μητσοτάκης»

Όπως είπε, «το θέμα των Τεμπών απέδειξε ότι υπάρχει μια κοινωνική αντιπολίτευση η οποία σε αυτές τις εκλογές μπορεί να λάβει και ένα χαρακτήρα πολιτικής».

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει μια δυσφορία σε πολλά θέματα, μεταξύ αυτών η ακρίβεια, ενώ τόνισε πως «υπάρχει ανάγκη συγκλίσεων στη βάση των προγραμμάτων» καθώς όπως είπε, «μόνο από ένα κόμμα δεν πέφτει ο κ. Μητσοτάκης. Χρειάζεται συνεργασία και σε κοινωνικό επίπεδο».

Με τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν μπορούν να υπάρξουν συγκλίσεις

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης απάντησε: «με άλλα πρόσωπα και πολιτικές. Με αυτό που συμβολίζει το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη δεν μπορούν να υπάρξουν συγκλίσεις».

Συνέχισε λέγοντας, ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχουν πρόσωπα που εκτιμώ αλλά είναι αδιέξοδη αυτή τους η παραμονή. Ο κ. Κασσελάκης έχει φύγει από την Αριστερά και έχει κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ένα κεντρώο λαϊκιστικό κόμμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει σχέση με την αριστερά ενώ η Νέα Αριστερά είναι μια πρόταση νέα αλλά με ιστορία, είπε και ανέφερε πως «δεν έχουμε ένα life style ψηφοδέλτιο, αλλά ένα ψηφοδέλτιο ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που έχουν να πουν κάτι… και δεν εμφανίζονται ως κομήτες».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024