
Η Τσέλσι «φωνάζει» για χέρι του Γκρίλις (vid)
Από εκτέλεση φάουλ του Πάλμερ στο 55′ του ημιτελικού του Κυπέλλου με τη Σίτι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκρίλις, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι, με την Τσέλσι να έχει παράπονα για τη διαιτησία.
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-0 την Τσέλσι και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup, ωστόσο οι «μπλε» έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.
Ο βασικός λόγος είναι η φάση του 55ου λεπτού όταν ο Πάλμερ εκτέλεσε ένα φάουλ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκρίλις που ήταν στο τείχος.
Η φάση εξετάστηκε, αλλά παράβαση δεν δόθηκε, με διαιτητή και VAR να θεωρούν είτε πως το χέρι ήταν σε φυσική θέση είτε πως δεν υπήρχε πρόθεση.
Δείτε τη φάση:
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία
- Στο στόχαστρο των ΗΠΑ το λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν – Καταστράφηκε πύργος επικοινωνιών και μια γέφυρα
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: 22 στο εδώλιο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Φορολογική συμμόρφωση & Ψηφιακός μετασχηματισμός: Το Crash Test της Αγοράς




