Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Νίκη για τα «Ζαχαρωτά»

Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0: Νίκη για τα «Ζαχαρωτά»

Η Έβερτον νίκησε με 2-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Η Έβερτον ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τα «ζαχαρωτά» επικράτησαν με 2-0 και ξέφυγαν με +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο.

Γκέιγ και ΜακΝίλ τα γκολ για την Έβερτον.

Η Νότιγχαμ μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με Ουίλιαμς και Χάντζον Οντόι, αλλά ο ο Πίκφορντ είχε τις απαντήσεις. Αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Έβερτον όταν στο 29′ ο Γκέιγ με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Στο 40′ ο Πίκφορντ πραγματοποίησε ακόμη μία σπουδαία επέμβαση σε πλασέ του Γουντ και κράτησε το μηδέν.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Νότιγχαμ διαμαρτυρήθηκε δύο φορές για πέναλτι, σε φάσεις όπου ο Γιανκ έκανε χέρι και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Χάντσον Οντόι, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση στις δύο περιπτώσεις. Στο 60′ ο Γουάιτ αστόχησε απέναντι από τον Πίκφορντ και στο 76′ ο ΜακΝίλ με τρομερό σουτ έγραψε το 2-0.

Προς το φινάλε του ματς ο Μπέτο συγκρούστηκε με τον Γκιμπς Γουάιτ και έπεσε πολύ άτσαλα στο έδαφος, παγώνοντας το γήπεδο. Τελικά, αποχώρησε με φορείο μετά από αρκετά λεπτά, δείχνοντας ωστόσο ότι είναι καλά και πήρε δυνατό χειροκρότημα από την κερκίδα.

Οι συνθέσεις:

Έβερτον: Πίκφορντ, Ταρκόβσκι, Μικολένκο, Μπράνθγουαϊτ, Γιανγκ, Γκόμες (67’ Γκάρνερ), Γκέιγ, Χάρισον, Ντουκουρέ, ΜακΝίλ, Κάλβερτ Λιούιν (67’ Μπέτο, 90+10′ Τσερμίτι)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Νιακατέ, Μουρίγιο, Άινα, Ουίλιαμς, Γκιμπς Γουάιτ, Ντομίνγκες (80’ Γέιτς), Ντανίλο (80’ Ριμπέιρο), Ρέινα (53’ Ελάνγκα), Χάντσον Οντόι (80’ Οριγκί), Γουντ

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024