
Με προβλήματα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός- Δείτε ποιοι έμειναν εκτός αποστολής
Με απουσίες θα μεταβεί στη Λαμία ο Παναθηναϊκός για το αυριανό παιχνίδι των playoffs της Super League.
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει με δύο σημαντικές απουσίες στη Λαμία για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι (17:00) με τη Λαμία, για την 6η αγωνιστική της Super League, αλλά δεν λείπουν τα προβλήματα.
Ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Παλάσιος, ενώ ενοχλήσεις στη γάμπα αισθάνθηκε ο Τζούριτσιτς, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σένκεφελντ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.
Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Φθιώτες συμμετέχουν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς και Ακαϊντίν.
Δείτε την αποστολή του Παναθηναϊκού
?Η αποστολή της ομάδας μας για το εκτός έδρας παιχνίδι #playoffs κόντρα στη Λαμία! #Panathinaikos #PAOFC #LAMPAO #StoiximanSuperLeague #slgr pic.twitter.com/GH5tvmfeHg
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 20, 2024
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)
- Ο «Ίων» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου στην Επίδαυρο
- Πώς η κλιματική κρίση αλλάζει τον αγροτικό χάρτη
- Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Πίτερς για να του ζητήσουν να μείνει
- Πότε έρχεται το νέο Ανακαινίζω – Οι δικαιούχοι και οι επιδοτήσεις
- Ύπνος: Τρία «μυστικά» που τον κάνουν καλύτερο

