Σύγκρουση οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας – Πού έχει μποτιλιάρισμα
Το σημείο που επικρατεί δυσχέρεια επικρατεί στην κυκλοφορία των οχημάτων
Μποτιλιάρισμα επικρατεί το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου σε δρόμους της Αθήνας λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην πρωτεύουσα.
Συγκεκριμένα, δυσχέρεια επικρατεί στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας στο ύψος της λεωφόρου Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Συγγρού, όπου σημειώθηκε και σύγκρουση οχημάτων.
Με υπομονή ωστόσο πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται επί της καθόδου της Μεσογείων, στο ύψος της Μεγάλης Παρασκευής. Αντίστοιχα προβλήματα εντοπίζονται στις καθόδους των λεωφόρων Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας.
Ακόμη, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης οι οδηγοί αντιμετωπίζουν τμηματικά προβλήματα στο ρεύμα προς την Αθήνα.
- Ο Μαρτσίνιακ στο Παναθηναϊκός – Μπέτις
- Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος αδειάζει τα πορτοφόλια των Ευρωπαίων – «Όλα θα αυξηθούν»
- «Δεν θα ήθελα να δω κανέναν άλλον να παίζει τον Φρόντο»: Επιστρέφει ο Ελάιζα Γουντ στον Άρχοντα τον Δαχτυλιδιών;
- Ανδρουλάκης στον Λαζαρίδη: Με τις δικές μου πλάτες δεν πήρε κανείς ούτε ένα ευρώ – με τις δικές σας, κάποιοι πήραν εκατομμύρια
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Ιωαννιτών λόγω της σεισμικής δόνησης στις 8 Μαρτίου
- Μπακογιάννη: Περίμενα ο Σαμαράς να έχει περίσσευμα καρδίας και να πει ότι σωστά οχυρώσαμε την Κύπρο




