
Η Μεγάλη Πέμπτη του Ολυμπιακού: Οι σπουδαίες «μάχες» με Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα
Ο Ολυμπιακός λύγισε στα πέναλτι την Φενέρμπαχτσε (2-3), πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρόκριση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ετοιμάζεται για... διπλή μάχη
Ο Ολυμπιακός μαθημένος στα δύσκολα όπως είναι πέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και ετοιμάζεται για τις μάχες που θα δώσει στα ημιτελικά του Conference League με αντίπαλο την Άστον Βίλα στις 2 και τις 9 Μάϊου.
Στις 2 Μαϊου, που είναι και η Μεγάλη Πέμπτη της ορθοδοξίας είναι προγραμματισμένο εκτός από το παιχνίδι του Conference League και παιχνίδι για τα playoffs της Euroleague.
Οι ώρες των δύο αγώνων
Συγκεκριμένα στις 19:45 είναι προγραμματισμένο το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για τα playoff της Euroleague (εφόσον χρειαστεί βέβαια), ενώ στις 22:00 ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.
Σε μια Μεγάλη Πέμπτη που θα διαφέρει από τις προηγούμενες για τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς είναι η πρώτη φορά που δίνουν τόσο κρίσιμα παιχνίδια εκείνη τη μέρα τα δύο λαοφιλέστερα τμήματα του συλλόγου.
- Περπάτημα: Τα 5 λάθη που κάνουμε όλοι χωρίς να το καταλαβαίνουμε
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ και ηλεκτρονικές διασταυρώσεις
- Ο Γρηγόρης διαψεύδει τον Δημητριάδη
- Φωτιά σε αεροσκάφος της Turkish Airlines μετά την προσγείωσή του – Δείτε βίντεο
- Συνταγή: Κις λορέν με σολομό και μπρόκολο
- Το τέλος της στρατιωτικής ισχύος; Πώς η τεχνητή νοημοσύνη και τα drones θολώνουν τη γραμμή του μετώπου




