Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

«Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

Ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας και η ομάδα του συζήτησαν αν χωράει ο Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό και αν πρέπει να αντικαταστήσει κάποιον εκ των Γκος ή Κάνααν η ομάδα του Πειραιά!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα για τα Play off της Euroleague, με στόχο φυσικά να βρεθεί στο τρίτο σερί Final Four, όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία δίνουν και παίρνουν.

Το όνομα που έχει εμπλακεί περισσότερο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι αυτό του Κίναν Έβανς, με τα ΜΜΕ στο εξωτερικό να μιλούν για οριστικό deal. Ωστόσο, προς το παρόν παρότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, στη Λιθουανία έχουν ήδη ξεκινήσει να αναλύουν τα δεδομένα για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας και η ομάδα του συζήτησαν αν χωράει ο Κίναν Έβανς στον Ολυμπιακό και αν πρέπει να αντικαταστήσει κάποιον εκ των Γκος ή Κάνααν η ομάδα του Πειραιά!

Ο Ουρμπόνας λοιπόν στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Κάνααν κόντρα στη Φενέρ, στην αγωνιστική του άνοδο στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και στο σενάριο να μείνει. Ο ίδιος αναρωτήθηκε μάλιστα πόσο εύκολο είναι για τον σύλλογο να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Κάνααν προκειμένου να έρθει ο Κίνας Έβανς στον Ολυμπιακό, όπως έχει ακουστεί.

«Ο Κάνααν έκρινε την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρ. Η απόδοσή του στο πρώτο δεκάλεπτο και στην παράταση ήταν φοβερή. Ένιωθε αυτοπεποίθηση και έπαιρνε όλα τα σουτ, ευστοχώντας. Ο Ολυμπιακός λατρεύει το παιχνίδι του. Τον έχω πει υποτιμημένο, αφού και στην άμυνα είναι το ίδιο εξαιρετικός όσο και στην επίθεση», αναφέρει ο Ουρμπόνας.

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης του παίρνει τον λόγο και αναφέρει: «Κάθε κατοχή του αγώνα ήταν ιδιααίτερα έντονη. Η άμυνα που είδαμε ήταν το κάτι άλλο. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι που οι δύο ομάδες έπαιρναν προσπάθειες στο τέλος των κατοχών τους με τη συχνότητα που έγινε στο ΣΕΦ και τον αγώνα Ολυμπιακού – Φενέρ. Ο Κάνααν αποφάσισε τη μοίρα του αγώνα. Με τους πόντους που σημείωσε αλλά και την άμυνα που έπαιξε. Θέλω να πω κάτι εδώ: Είχα σημειώσει προ λίγων ημερών ότι η άμυνα του Κάνααν δεν συγκρίνεται με αυτή του Έβανς. Εντάξει, κάνουμε και εμείς οι δημοσιογράφοι λάθη, αφού δεν μπορούμε να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής. Επίσης να πω ότι εμείς αποκαλύψαμε ότι ο Έβανς θα πάει στον Ολυμπιακό. Είχαμε πει ότι θα αντικαταστήσει τον Κάνααν. Πλέον δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι μια τέτοια κίνηση είναι απαραίτητη. Ο Κάνααν πλέον γνωρίζει το σύστημα της ομάδας και απέδειξε ότι έχει ακόμα τις ικανότητες στο σκοράρισμα που είχε στην Ούνιξ, όταν ήταν ο ηγέτης τους. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ο Κίναν Έβανς θα έχει την απόδοση που έχει ο Κάνααν στον Ολυμπιακό;».

Τον λόγο πήρε ξανά ο Ουρμπόνας που από την πλευρά του συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση όμως από την ημέρα που κυκλοφόρησε η φήμη για τον Έβανς στον Ολυμπιακό, είχαμε το τρελό παιχνίδι του Γκος που κατέστρεψε την Παρτίζαν, τώρα έχουμε τον Κάνααν να κάνει σπουδαία δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ με τη Φενέρ. Αν η έλευση του Έβανς σημαίνει ότι θα πρέπει να κοπεί κάποιος από το ήδη υπάρχον ρόστερ αυτή είναι δύσκολη απόφαση. Δεν θα ήθελα να είμαι ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού. Έχεις στην ομάδα τους Μπραζντέικις, Λαρεντζάκη, Κάνααν, Γκος, Ουόκαπ, ΜακΚίσικ, δεν ξέρω πως μπορεί να χωρέσουν όλοι αυτοί και να προστεθεί ο Έβανς».

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024