Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Οι Ισπανοί συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη.

Τα ρεπορτάζ στα διεθνή ΜΜΕ για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι ασταμάτητα, με την «Estadio Deportivo» να επανέρχεται στο θέμα.

Συγκεκριμένα, το Μέσο αναφέρει ότι παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της Σεβίλλης για τον διεθνή άσο, η περίπτωσή του απομακρύνεται για τους Ανδαλουσιάνους, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο λόγος; Το γεγονός ότι έχει μπει… σφήνα για την απόκτηση του Ιωαννίδη και η Γουέστ Χαμ και η ισπανική ομάδα δεν αντέχει πολλά έξοδα.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα

«Με 21 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο ανταγωνισμός γι’ αυτόν είναι υψηλός και κάθε μέρα περισσότερες ομάδες τον προσθέτουν στη λίστα τους: Μπολόνια, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ, Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μερικές από αυτές. Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και μία ισχυρή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ.

Αυτός ο ανταγωνισμός απομακρύνει τον Ιωαννίδη από τη Σεβίλλη», σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει ότι με αυτά τα δεδομένα ο Βίκτορ Ορτά -τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων- «διαγράφει αυτό το όνομα από τη βάση δεδομένων του» για τον επιθετικό που αναζητάει.

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024