Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Λάζαρο Κυρίζογλου υποδέχθηκε στο γραφείο της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, συνοδευόμενος από τον Α΄ Αντιπρόεδρο κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ κο Δημήτρη Καφαντάρη, Δημοτικό Σύμβουλο Πύλου- Νέστορος.
Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του νέου Προεδρείου της ΚΕΔΕ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία ενημερώθηκε επί ζητημάτων που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση της πατρίδος μας σήμερα.
Ο κ. Λάζαρος Κυρίζογλου προσκάλεσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί και να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 9 Νοεμβρίου 2024 στη Ρόδο.
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
