Κασσελάκης από Νέα Υόρκη: Δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως περίμενε τόσο μαζική συμμετοχή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ -που ξεπέρασε τα 63.000 άτομα- αλλά την ευχόταν
Μήνυμα για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έστειλα από τη Νέα Υόρκη που βρίσκεται ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης.
Όπως τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν περίμενε τόσο μαζική συμμετοχή -που ξεπέρασε τα 63.000 άτομα- αλλά την ευχόταν. «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.
«Θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ»
Παράλληλα ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που συμμετείχαν σε μια, όπως είπε, «πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας».
Αναλυτικά το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη:
«Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια.
Μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Έλληνες.
Αυτούς που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους.
Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως «εισαγόμενοι», αλλά ως ισότιμοι Έλληνες.
Από τη Νέα Υόρκη, θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.
Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν.
Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο.
Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή».
Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;


