Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρουντ στον δρόμο του Τσιτσιπά με έπαθλο τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο (vid)

Ο Ρουντ στον δρόμο του Τσιτσιπά με έπαθλο τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο (vid)

Ο Νορβηγός απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Τον αντίπαλό του στον τελικό του Μόντε Κάρλο έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας στην προσπάθειά του να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο για το 2024 θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ. Ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Σέρβου και πήρε το πρώτο σετ με 6-4, με τον Νόβακ, όμως, να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο σετ και με 6-1 να ισοφαρίζει σε 1-1. Το ματς οδηγήθηκε στο τρίτο σετ, όπου ο Κάσπερ Ρουντ προηγήθηκε με 2-0 και 4-2, αλλά ο Τζόκοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4.  Στο 10ο γκέιμ, όμως, ο Νορβηγός τενίστας πίεσε και κατάφερε να κάνει μπρέικ, με το οποίο έφτασε στο 6-4, στο 2-1 και στην πρόκριση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάσπερ Ρουντ νίκησε για πρώτη φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, στις οποίες είχε 0-11 σετ.

Όσον αφορά στον αυριανό τελικό, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάσπερ Ρουντ, με τον Νορβηγό να προηγείται με 2-1. Τελευταία φορά μάλιστα έπαιξαν φέτος στο Λος Κάμπος, όπου επικράτησε ο Σκανδιναβός με 2-0 σετ.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης του Λος Κάμπος:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε νικήσει το 2021 στον Καναδά με 2-0 σετ, ενώ ο Ρουντ είχε επικρατήσει την ίδια σεζόν στη Μαδρίτη με 2-0 σετ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024