Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την πτώση στη θάλασσα ενός άνδρα από το επιβατικό – οχηματαγωγό πλοίο στο οποίο επέβαινε.
Έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
Το συμβάν σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια, νοτιοανατολικά της Ύδρας και είναι σε εξέλιξη έρευνες του Λιμενικού, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.).
Έρευνες του Λιμενικού
Επιχειρούν δύο πλοία του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο και πέντε παραπλέοντα πλοία.
Ο επιβάτης, έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί εντάσεως τεσσάρων μποφόρ.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).