Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Μαργαρώνης της Παπαστράτος ζωντανά στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο Γιώργος Μαργαρώνης της Παπαστράτος ζωντανά στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Δείτε την ομιλία του με θέμα «Future Proofing Greek Manufacturing: Addressing Key Challenges For Longterm Competitiveness».

Την Τετάρτη στις 10 Απριλίου ξεκίνησε το 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Η καθιερωμένη ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει ως κεντρική θεματική τον τίτλο «Η Μεγάλη Μετάβαση» και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο στις 13 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, η φετινή διοργάνωση επικεντρώνεται στις ρηξικέλευθες μεταβάσεις που μεταβάλλουν τον σύγχρονο κόσμο, έναν πολύπλευρο κόσμο, ο οποίος αναδιαμορφώνεται ριζικά, αλλάζοντας συγχρόνως το «τοπίο» σε τομείς όπως είναι η υγεία, η πράσινη μετάβαση, η γεωπολιτική, το κλίμα, η τεχνολογία και η επιχειρηματικότητα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Φόρουμ των Δελφών έχει συγκεντρώσει διακεκριμένους ομιλητές, συγκεκριμένα 1000 από 70 χώρες, ανθρώπους από τον χώρο της πολιτικής, του επιχειρείν, τις επιστήμης, της διπλωματίας και της κοινωνίας των πολιτών, οι οποίοι σκοπό έχουν να προάγουν τον γόνιμο διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων, να αναζητήσουν λύσει και απαντήσεις πάνω σε καίρια ζητήματα.

Μάλιστα, μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκεται και ο Γιώργος Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, ο οποίος θα συμμετέχει με το θέμα «Future Proofing Greek Manufacturing: Addressing Key Challenges For Longterm Competitiveness». Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Μιχαήλ Στασινόπουλος, Εκτελεστικός Διευθυντής της VIOHALCO SA, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ElvalHalcor Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Α.Ε., Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στην «Ελληνική Παραγωγή-Συμβούλιο Βιομηχανιών για την Ανάπτυξη», η Λουκία Σαράντη, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Επιχειρήσεων (ΣΒΕ), ο Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca Cola 3Ε για την Ελλάδα και την Κύπρο. Τέλος, το συντονισμό έχει αναλάβει η Μαρία Σαράφογλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του AΝΤ1.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024