Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμαρχος Μπριζ: «Όλοι γνωρίζουμε τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ» – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην πόλη

Δήμαρχος Μπριζ: «Όλοι γνωρίζουμε τη φήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ» – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην πόλη

Τον κώδωνα του κινδύνου για τον αγώνα της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ έκρουσε ο δήμαρχος της βελγικής πόλης

Ο ΠΑΟΚ δίνει ραντεβού με την ιστορία απόψε, βράδυ Πέμπτης (11/4, 22:00), καθώς θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο δήμαρχος του Μπριζ σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι υπάρχει κίνδυνος από την παρουσία των Ελλήνων οπαδών στην πόλη και επεσήμανε ότι υπάρχουν μέτρα για ό,τι συμβεί, ενώ ανέφερε ότι στους δρόμους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν έφιπποι αστυνομικοί, drone και κανόνια νερού εάν χρειαστεί να επέμβουν.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος του Μπριζ:

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να διασφαλίσουμε ότι όλα θα λειτουργούν με ασφάλεια. Γνωρίζουμε πράγματι τη φήμη των υποστηρικτών του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχονται με 1.500 άτομα, αλλά αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί λόγω των ανθρώπων χωρίς εισιτήριο. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο. Οι οπαδοί είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Έτσι όλοι θα πρέπει να ερευνηθούν διεξοδικά», ανέφερε και πρόσθεσε για τα μέτρα ασφαλείας.

«Παρ’ όλα αυτά, έχουμε κάνει μια συμφωνία συνδυασμού. Οι οπαδοί συνήθως μαζεύονται στο Grote Markt, αλλά τους παραλαμβάνουν στο ‘t Zand με λεωφορεία που τους αφήνουν στο γήπεδο. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα σεβαστούν αυτή τη ρύθμιση και δεν θα πάνε μόνοι τους στο γήπεδο. Σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις. Θα υπάρχει επίσης έφιππη αστυνομία, ένα drone για να παρακολουθεί τα πάντα, θα υπάρχουν κανόνια νερού σε περίπτωση ταραχών και θα μας βοηθούν επίσης αστυνομικές δυνάμεις έξω από τη ζώνη της Μπριζ».

«Είμαστε ήδη καλά προετοιμασμένοι για να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν με ασφάλεια. Αυτός είναι ένας αγώνας κινδύνου που εκτιμάται ότι είναι ελαφρώς υψηλότερος από τους αγώνες κινδύνου στο βελγικό πρωτάθλημα. Αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές μας υπηρεσίες».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024