Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστη πορνοστάρ μιλά για τη σκοτεινή πλευρά του πορνό - «Χρειαζόμουν ψυχολόγο πριν από...»

Πασίγνωστη πορνοστάρ μιλά για τη σκοτεινή πλευρά του πορνό – «Χρειαζόμουν ψυχολόγο πριν από…»

«Φανταστείτε ότι συναντάτε ένα άτομο στη ρεσεψιόν και δεν νιώθετε καμία έλξη γι' αυτόν. Όμως λίγη ώρα αργότερα πρέπει να κάνετε σεξ μαζί του». Με αυτή τη φράση η πρώην πορνοστάρ περιέγραψε τη βιομηχανία του πορνό

Για τη σκοτεινή πλευρά του πορνό, αυτή πίσω από τη «λάμψη», τις αναρτήσεις στα social media και τα χρήματα, μίλησε μια πρώην πορνοσταρ, η οποία αν και εργάστηκε στη εν λόγω βιομηχανία για δύο χρόνια, από το 2016 έως το 2018, είχε καταφέρει πολύ γρήγορα να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ωστόσο, όχι μόνο αποφάσισε να σταματήσει, αλλά στη συνέχεια είχε γίνει πρωτοσέλιδο, υποστηρίζοντας ότι το πορνό θα έπρεπε να απαγορευτεί εντελώς.

«Φανταστείτε ότι συναντάτε ένα άτομο στη ρεσεψιόν και δεν νιώθετε καμία έλξη γι’ αυτόν. Όμως λίγη ώρα αργότερα πρέπει να κάνετε σεξ μαζί του». Με αυτή τη φράση η πρώην πορνοστάρ περιέγραψε τη βιομηχανία του πορνό

Στην εν λόγω συνέντευξη, την οποία έδωσε στον μπασκετμπολίστα των Denver Nuggets, Michael Porter Jr., η Lana Rhodes αναφέρθηκε στην μάχη με την ψυχική της υγεία, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως «υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία συμφιλιώθηκα πρόσφατα. Διαγνώστηκα με οριακή διαταραχή προσωπικότητας».

Η Rhoades και ο σταρ του NBA μίλησαν επίσης για την πραγματικότητα των γυναικών στη βιομηχανία ενηλίκων, συζητώντας για το πώς άλλαξαν τα προσδόκιμα ζωής για τις γυναίκες πρωταγωνίστριες.

«Το μέσο προσδόκιμο ζωής για μια γυναίκα στη βιομηχανία του σεξ είναι περίπου 37 και το μέσο προσδόκιμο ζωής εκτός της βιομηχανίας είναι περίπου 78, νομίζω» δήλωσε ο Porter Jr.

Χρειαζόμουν ψυχολόγο για να μπορέσω να γυρίσω κάποιες σκηνές

Ακόμα, η Rhoades παραδέχτηκε ότι η εμπειρία της στη βιομηχανία του σεξ «είναι μια ποινή ισόβιας κάθειρξης. Δεν μπορώ να κρυφτώ από αυτήν. Όπου κι αν πάω, όλοι με έχουν δει σε μια ταινία και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι δεν θα επέστρεφα για όλα τα χρήματα του κόσμου».

Ενώ κατέληξε λέγοντας πως «ήταν μια τραυματική εμπειρία για μένα… Δεν θα πω ότι κάθε σκηνή ήταν φρικτή για μένα, αλλά είχα πέντε ή έξι σκηνές όπου πέρασα πολύ άσχημα».

«Έπρεπε να μιλήσω σε ψυχολόγο πριν από κάποιες σκηνές, μόνο και μόνο για να μπορέσω να πάω στο γύρισμα» κατέληξε η νεαρή πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024