
Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ από το κρεββάτι της
Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να φωτογραφίζεται και χωρίς μακιγιάζ.
Η Ελένη Μενεγάκη, προτιμά να κάνει αναρτήσεις κυρίως με φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κοινοποιεί στιγμιότυπα και από την καθημερινότητά της εκτός τηλεοπτικών πλατό.
Με την τσίμπλα στο μάτι
Στην τελευταία της ανάρτηση, το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της… «με την τσίμπλα στο μάτι», όπως γράφει έχοντας μόλις ξυπνήσει και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.
Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη:
Παρόμοια δημοσίευση έκανε και λίγες μέρες πριν, το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου. Τότε, πόζαρε ξανά ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, λίγο μετά το πρωινό της ξύπνημα. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «… είναι η ώρα που λες να σηκωθώ η να μείνω λίγο ακόμα στο κρεβάτι; ( σκέψεις που έγιναν πριν δυο ώρες)».
- Μερτς: Προτείνει να δοθεί στην Ουκρανία καθεστώς «συνδεδεμένου μέλους» με την ΕΕ πριν από την πλήρη ένταξή της
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ρόδος: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για το τροχαίο με τις δύο νεκρές
- Ποιοι σκύλοι επιτίθενται τελικά στους ανθρώπους; – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Eurogroup: Το «αγκάθι» του στεγαστικού στο επίκεντρο – Τα μοντέλα που θα συζητηθούν
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα

