
Ενισχύει την πολιτική προστασία ο δήμος Δίου – Ολύμπου
Θωρακίζεται έναντι φυσικών καταστροφών ο Δήμος Δίου - Ολύμπου.
Με το ποσό των 250.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση της ικανότητας παρακολούθησης, πρόληψης και ανταπόκρισης του Δήμου έναντι φυσικών κινδύνων.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων πολιτικής προστασίας, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου αξιοποιώντας την χρηματοδότηση, θα προχωρήσει στην προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού (π.χ. πυροσβεστικό pick-up, εκχιονιστικό pick-up, βυτιοφόρο, κ.α.), επενδύοντας στην ταχύτερη παρέμβαση και επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται όταν πλήττουν τον Δήμο ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ευχαριστίες για την χρηματοδότηση
Ο Δήμος Δίου- Ολύμπου ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την στήριξη του Δήμου, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη θεομηνία της 4ης Μαρτίου 2024, κατά την οποία επλήγησαν καλλιέργειες και περιουσίες δημοτών σε πολλές δημοτικές κοινότητες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός
- Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός τη Δευτέρα
- Παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων με δράστες ένστολους και μη – Νέα έκθεση του Μηχανισμού Καταγραφής της ΕΕΔΑ
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης
- «Καμπανάκι» ΤτΕ για την ελληνική οικονομία


