Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Η εκδοχή της 49χρονης για την κακοποίηση των παιδιών της - Οι γρατζουνιές και τα σπρωξίματα

Ζάκυνθος: Η εκδοχή της 49χρονης για την κακοποίηση των παιδιών της – Οι γρατζουνιές και τα σπρωξίματα

Τα «ρίχνει» στη συναισθηματική φόρτιση του παιδιού και... αποφεύγει να δώσει κρίσιμες απαντήσεις - Κρίθηκε ένοχη για κακοποίηση των θετών παιδιών της και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών με αναστολή

Λίγο μετά την αποφυλάκισή της δίνει τη δική της εκδοχή η 49χρονη μητέρα από τη Ζάκυνθο που καταδικάστησε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή από το δικαστήριο, κατηγορούμενη για την κακοποίηση των δύο ανήλικων θετών παιδιών της.

Οι δικαστές έκριναν τη μητέρα ένοχη για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τελικά αν το 12χρονο αγόρι και η 9χρονη αδερφή του θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ή θα φιλοξενηθούν σε κάποιο άλλο ασφαλή χώρο.

«Θέλω να επιστρέψουν τα παιδιά μου, ήταν ένας τσακωμός»

Η μητέρα που φέρεται να κακοποίησε τα παιδιά της, μίλησε στον Alpha και εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα παιδιά της και να ξεπεράσουν όλα αυτά που έγιναν ενώ σχετικά με το επεισόδιο του Σαββάτου προσπάθησε να «στρογγυλέψει» το περιστατικό κάνοντας λόγο για έναν τσακωμό.

Πώς δικαιολογεί τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές η 49χρονη – «Απλά το μάλωσα λιγάκι»

Η 49χρονη αποδίδει τα όσα κατέθεσε ο 12χρονος στη συναισθηματική του φόρτιση λόγω της απώλειας του πατέρα του.

«Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα και εγώ μετά από 24 χρόνια που γνωρίζω τον άνδρα μου, πήρε έναν φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε και ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύαμε», ανέφερε αρχικά η μητέρα.

Γειτόνισσα είδε τον 12χρονο να πηδά τον φράχτη και να καλεί για βοήθεια

«Το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαιο ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά, και μας αγαπάνε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άντρα μου και εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με τον θάνατο του πατέρα του, όσο να’ ναι…».

Οι γρατζουνιές, οι σπρωξιές και οι… εκκλήσεις για βοήθεια

Γειτόνισσα κάλεσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» όταν είδε το ένα παιδάκι να τρέχει και να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού της ζητώντας βοήθεια. Ωστόσο, για το τι προηγήθηκε και έκανε το παιδάκι να αντιδράσει με αυτό τον τρόπο, η μητέρα αποφεύγει να δώσει απάντηση:

«Τώρα με κουράσατε όμως. Θα ήθελα να σταματήσουμε τη συζήτηση γιατί πρέπει να κοιτάξω και εγώ κάποιες δουλειές. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε».

Για τα σημάδια στον λαιμό του παιδιού δήλωσε:

«Μια γρατζουνίτσα ήταν μόνο εδώ, γιατί εγώ κατά λάθος το σκούντησα πώς να σας πω, το έσπρωξα και έπεσε το καημένο, αλλά τώρα… στον ώμο του. […] (Το δικαστήριο) το είδε αυτό, ότι έγινε κάποιο λάθος ότι έχει πάθει ένα σοκ. Μόνο εκείνη τη μέρα έγινε κάποια επίπληξη στο παιδάκι, το Σάββατο το μεσημέρι άθελά μου από την πίεση που ένιωθα, από την πίεση τη μεγάλη και τη στεναχώρια μου, λίγο τον μάλωσα και εγώ και λίγο τον έσπρωξα και έγινε ό,τι έγινε. Χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται να τα χάσω με τίποτα. Είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όλα είναι μια χαρά. Δηλαδή ότι θέλουν να γυρίσουν σπίτι, ειδικά η μικρή ήταν πολύ χαρούμενη, και όλα μια χαρά».

Ο αγώνας για την απόκτηση παιδιών

«Είμαστε καλοί άνθρωποι οι γονείς μου, τα πεθερικά μου, οι συγγενείς μου, τέλος πάντων, πολύ καλοί άνθρωποι εξαιρετικοί. Έχω αγωνιστεί πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δύο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές έχω χαλάσει 50.000 ευρώ», είπε η κατηγορούμενη μητέρα για το ήθος και τη ζωή της.

«Τα αγαπάμε πολύ τα παιδιά και τα αγαπάω και εγώ και δεν πρόκειται δηλαδή η οικογένεια να γίνει όπως ήταν πριν, να γίνω και εγώ και μάνα και πατέρας και όλα να είναι μια χαρά» είπε καταλήγοντας η 49χρονη.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024