Λάρισα: Ανήλικοι χτύπησαν συμμαθητή τους – «Τρίτη φορά που έφαγε μπουνιές στο πρόσωπο»
Τι καταγγέλει ο πατέρας του παιδιού
Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είναι μεμονωμένο, συνέβη σε Δημοτικό Σχολείο του Αμπελώνα της Λάρισας με θύμα ένα ανήλικο παιδί.
Πιο συγκεκριμένα ένας ανήλικος μαθητής Δημοτικού δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του με χτυπήματα στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο.
«Τρίτη φορά που τρώβει μπουνιές»
Μόλις οι γονείς αντίκρισαν τα τραύματα του παιδιού το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάλιστα και έγγραφη γνωμάτευση η οποία βρίσκεται στη διάθεση των αρχών.
Ο πατέρας του παιδιού, σύμωνα με πληροφορίες από το onlarissa, αναφέρει ότι κανείς από τους γονείς των ανήλικων μαθητών δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, δείχνοντας «τεράστια αδιαφορία».
Επίσης είναι «εξοργισμένος από την αντίδραση δασκάλων και διευθυντή» γιατί από ό,τι φαίνεται «δεν ενημέρωσαν κανέναν», αλλά και γιατί πρώτα από όλα «επέτρεψαν να συμβεί μέσα στο σχολείο μια τέτοια επίθεση».
Μάλιστα όπως τονίζει ο πατερά του παιδιού, ήταν η τρίτη φορά που το παιδί «τρώει μπουνιές στο πρόσωπο». Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης είναι ήδη στη διάθεσή της Αστυνομίας.
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί


