Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να παραμείνει τέλεια για να κατακτήσει τον τίτλο»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να παραμείνει τέλεια για να κατακτήσει τον τίτλο»

Όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τη μεγάλη «μάχη» της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε εν όψει του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:

«Προφανώς έτσι είναι στην Premier League. Οπότε, αν υπάρχει είναι σφιχτός αγώνας για τον τίτλο, τότε το καλύτερο μέρος που μπορείτε να είστε είναι αυτό. Είμαστε σε αυτό και αυτό είναι ωραίο, αυτό είναι καλό. Και τώρα ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, έτσι είναι. Προφανώς ο επόμενος αγώνας είναι ο μεγάλος, όπως είναι όλοι.

Κάποιος είπε ότι είχαμε την καλύτερη λίστα αγώνων ή πρόγραμμα. Το κοίταξα και πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορείς να είχε αυτή την ιδέα. Ίσως είμαι πολύ αρνητικός, αλλά είναι δύσκολος, καλοί αντίπαλοι. Αλλά είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα έχουμε δύο φορές παράταση 15 λεπτών. Αυτό ήταν πάρα πολύ για εμάς εκείνη την ημέρα, δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε άλλο, κάναμε λάθη που δεν κάναμε καθόλου πριν και η Γιουνάιτεντ γύρισε το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Κλοπ.

Η Γιουνάιτεντ είναι κορυφαία ομάδα που παίζει εντός έδρας, το ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν μπορούμε απλώς να πούμε στους παίκτες: «Ας κάνουμε ό,τι κάναμε από το λεπτό 15 έως το 70″. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο.

Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Γιουνάιτεντ και θα προσπαθήσει ακριβώς το ίδιο. Σε αυτό το επίπεδο, με αυτόν τον αντίπαλο, σε αυτό το γήπεδο (Ολντ Τράφορντ), καλύτερα να παίξουμε ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι αν θέλουμε κάτι εκεί».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024