
Η κρίσιμη απόφαση της Φενέρμπαχτσε πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό
Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να παίξει με την Κ19 τον αγώνα Σούπερ Καπ πριν τον Ολυμπιακό.
Η Φενέρμπαχτσε μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην χτεσινή Γενική Συνέλευση, ενήμερωσε την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι τον αγώνα Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι θα τον δώσει με την Κ19.
Αυτός ο αγώνας έχει οριστεί για τις 7 Απριλίου, ενώ στις 11/4 ακολουθεί η πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, που θα είναι και η πρώτη των δύο ομάδων για τη φάση των «8» του Conference League.
Η αντίδραση της Φενέρ
Θυμίζουμε πως, αυτή είναι η αντίδραση της αντιπάλου των ερυθρολεύκων στα προημιτελικά του Conference League στο γεγονός ότι δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ δεν ήταν σύμφωνοι με τη διεξαγωγή του αγώνα την προσεχή Κυριακή.
Μάλιστα η γενική συνέλευση τη Φενέρμπαχτσε εξουσιοδότησε την ομάδα είτε να παίξει με την Κ19 το σούπερ καπ είτε να μην αγωνιστεί καθόλου, αλλά τελικά αποφάσισε το πρώτο.
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης


