
Εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Πειραιά στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου.
Εθελοντική αιμοδοσία στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, που εορτάζεται στις 7 Απριλίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 8 Απριλίου έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου, από τις 08:00 έως τις 12:00.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην αιμοδοσία είναι η συμπλήρωση της φόρμας:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWIFzd4UWL6DqV07XXBjr_RB8UqtbP1XeHAi9SMjcQGBJs8w/viewform
Πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης
Σχετικά με την αιμοδοσία ως πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης:
- Σε μόλις 30’ και με ένα σακουλάκι αίμα, μπορούμε να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σε 3 ανθρώπους!
- Μπορούμε να αιμοδοτήσουμε με κάποιον δικό μας άνθρωπο (γονέα, φίλο, εργοδότη κ.λ.π.) την ίδια στιγμή.
- Εφόσον είναι κάποιος ενταγμένος στον Σύλλογο Αιμοδοτών, θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει στο μέλλον το αίμα που έχει δώσει σε μια έκτακτη ανάγκη για κάποιο οικείο πρόσωπό του.
- Πιέσεις στις κεντρικές τράπεζες από την άνοδο των τιμών του πετρελαίου
- Ο Σαλμάς καταθέτει μήνυση κατά Γεωργιάδη – «Πρέπει να ανοίξει ο φάκελος Novartis»
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Ερυθρά Θάλασσα: Αποσύρονται γερμανικά πλοία – Θα συμμετείχαν σε επιχείρηση για τη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Αυστραλή καθηγήτρια πανεπιστημίου και η σύντροφός της σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Λέσβο – Ζούσαν μόνιμα στο νησί

