Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάκης Γαβαλάς: Νομίζουν ότι το θηλυπρεπές που βγάζω είναι αστείο, αλλά είναι κάτι άλλο...

Λάκης Γαβαλάς: Νομίζουν ότι το θηλυπρεπές που βγάζω είναι αστείο, αλλά είναι κάτι άλλο…

«Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε και το φόρεσα»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο MEGA για τα παιδικά του χρόνια, ενώ αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Η Κατερίνα Καινούργιου πρέπει να πει στον αρχισυντάκτη της ότι για μια εβδομάδα έχει ωτίτιδα, να δούμε πώς θα είναι. Η Φαίη Σκορδά έχει ΄΄κύματα΄΄, όμως ξέρει να φέρνει το καράβι πάντα στο λιμάνι. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι το ηφαίστειο που κάνει έκρηξη από μόνο του», είπε χαρακτηριστικά.

Λάκης Γαβαλάς: «Παιδιά, δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που ήταν στο GNTM. «Η Βίκυ Καγιά κάνει σπουδαίο το όνομά της, όταν απουσιάζει κι όχι όταν είναι παρούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω σε ποιο άλλο μέρος θα καθίσει, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη ό,τι και να κάνει. Η Ζενεβιέβ είναι μια γυναίκα χορτασμένη, είναι ωραίο να κατευθύνει μια εκπομπή με ραντεβού, στη μόδα δεν μου άρεσε, δεν θέλει τέτοια μαγκιά», εξήγησε.

Ο σχεδιαστής μίλησε επίσης, για το στυλ του. «Όταν στο σχολείο έκανα τον τσολιά, αισθάνθηκα ότι είναι μια φούστα αυτό που φοράω και μου άρεσε. Το πρώτο τακούνι που φόρεσα ήταν της δασκάλας μου, μου άρεσε ο θόρυβος που έκανε και το φόρεσα. Ερωτεύτηκα πλατωνικά άνδρες, αλλά και γυναίκες. Η ζωή μου συναισθηματικά ανήκει πιο πολύ στις γυναίκες, με φλερτάρουν πιο έντονα οι γυναίκες παρά οι άντρες», αποκάλυψε.

Λάκης Γαβαλάς: Είμαι πολύ πουριτανός

Πρόσθεσε επίσης: «Πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το θηλυπρεπές που βγάζω κάποια στιγμή, που είναι το θεατρικό της υπόθεσης, μπορεί να είναι αστείο ή μπορεί να είναι ρόλος. Σε κάποιους που επίμονα μου το κάνουν, σχεδόν απειλητικά, λέω ΄΄παιδιά, δεν είναι ρόλος, είμαι γκέι΄΄».

Τέλος, είπε: «Είμαι πολύ πουριτανός αν και δε φαίνεται, δεν κάνω ποτέ γυμνισμό. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για πάρα πολύ λίγο. Μόλις κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι άλλο στην σχέση μου, το τέλειωσα».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024