
Φωτιά σε αυτοκίνητo στην Αττική Οδό
Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, περίπου 4 χιλιομέτρων, από τον κόμβο Κηφισίας έως το ύψος του Ηρακλείου
Τροχαίο με ανατροπή οχήματος και εκδήλωση πυρκαγιάς, σημειώθηκε νωρίτερα στην έξοδο 9 προς Ελευσίνα με αποτέλεσμα να προκληθεί δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αττική Οδό, η φωτιά στο όχημα έχει σβήσει, ωστόσο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων, περίπου 4 χιλιομέτρων, από τον κόμβο Κηφισίας έως το ύψος του Ηρακλείου.
Τροχαίο ατύχημα ύψος Ηρακλείου, στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα.Αναμένονται καθυστερήσεις.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) April 2, 2024
- Καυγάς στον «αέρα» μεταξύ Σγουρού και Ζαχαρού: «Παπατζήδες δεν ακούω» – «Με απειλείτε;»
- Οι ενδεκάδες στο ματς Αγγλία-Κονγκό (pics)
- Ομορούγι: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ, απαιτητικός προπονητής ο Τρινκιέρι»
- LIVE: Χέλμοντ Σπορ – Παναθηναϊκός
- Πετράλωνα: Νεκρός ο σκύλος που παγιδεύτηκε στην πολυκατοικία – «Ήταν η μοναδική συντροφιά μου»
- Μητσοτάκης για επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ: «Οι δράστες θα αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες»

