Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπράντον Τόμας: «Αυτή η νίκη αλλάζει τη ψυχολογία μας»

Μπράντον Τόμας: «Αυτή η νίκη αλλάζει τη ψυχολογία μας»

Ο Μπράντον Τόμας, μίλησε μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και αφιέρωσε τη νίκη στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του.

Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ απέδρασε με την νίκη από τη Λεωφόρο με 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον θρίαμβο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ, Μπράντον Τόμας, μίλησε για την αναμέτρηση και στάθηκε στην αλλαγή ψυχολογίας που θα έχει πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά από μία τόσο σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον «Παπέν» έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του.

Είναι μία νίκη γι’ αυτούς. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί.

Ήμασταν ενωμένοι ακόμα και μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό που αλλάζει την ψυχολογία και δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα στη συνέχεια. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε για εμάς είναι τελικοί.

Είναι σημαντικά παιχνίδια. Κρίνουν τον στόχο μιας σεζόν, είμαστε στην τελική ευθεία. Έτσι και το αποψινό. Το κερδίσαμε, έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια. Παίξαμε καλά, νικήσαμε, αλλά μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι όπως ήμασταν σήμερα θα τα καταφέρουμε».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024