Ισόπαλο το Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας (1-1) – Τρίποντο με ανατροπή για την Τότεναμ (2-1)
Ο Γουντ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας - Ανατροπή για την Τότεναμ κόντρα στην Λούτον (2-1) - «Κάζο» για την Τσέλσι απέναντι στην Μπέρνλι (2-2).
Η Premier League επέστρεψε με το ξεκίνημα της 30ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις, κι ενώ λίγο νωρίτερα η Νιουκάστλ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στη Γουέστ Χαμ με το εντυπωσιακό 4-3.
Η Τσέλσι δεν σηκώνει… κεφάλι αφού έμεινε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ενα ματς μάλιστα στο οποίο έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου ένα ημίχρονο. Ο Πάλμερ άνοιξε το σκορ στο 44′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-0. Ο Κουλέν απάντησε στο 47′ κάνοντας το 1-1, όμως στο 78′ ο Πάλμερ βρήκε ξανά δίχτυα για το 2-1. Η Μπέρνλι στο 81′ με τον Ο’Σέι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Στο «City Ground» η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ με τον Ματετά στο 11′, αλλά ο… συνήθης ύποπτος, Κρις Γουντ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά έχοντας πλάτη στο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Τότεναμ με τη σειρά της, έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λούτον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσονγκ στο 3′, αλλά ο Καμπορέ με αυτογκόλ στο 51′ έκανε το 1-1. Τη νίκη στο σύνολο του Ποστέκογλου έδωσε ο Σον στο 86′.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μπόρνμουθ-Έβερτον 2-1
Νότινγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας 1-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 3-3
Τότεναμ-Λούτον 2-1
Τσέλσι-Μπέρνλι 2-2
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο
- Πώς η γήρανση του πληθυσμού επιβαρύνει τα συνταξιοδοτικά συστήματα της Ευρώπης
- Ινδονησία: Πάνω από 900 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Στους 400 ανέρχονται οι αγνοούμενοι
- «Το κάνουν επίτηδες»: Η Σίντνεϊ Σουίνι ντύθηκε Mαρ-α-Λάγκο και όλοι λένε το ίδιο για την μεταμφίεση της
- Τρόλεϊ: Από την Κυριακή το ξήλωμα καλωδίων του δικτύου
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΓΣ Περιστερίου

