
Υμηττός: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Κακόρεμα
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Κακόρεμα, στον Υμηττό Αττικής, και έκαιγε χαμηλή βλάστηση (φωτογραφία, επάνω, από το Facebook, Fires and Civil protect).
Ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, δυσκολεύοντας την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Παρασκευή προς σήμερα Σάββατο κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκόλεψε την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Ισχυρή δύναμη
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες.
Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στον Υμηττό Αττικής.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 30, 2024
- Η Ιαπωνία τοποθετεί κάμερες για την παρακολούθηση αρκούδων στα βουνά, καθώς αυξάνονται οι επιθέσεις
- Ποινική δίωξη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού – Αντιμέτωποι με 8 κακουργήματα
- Η νέα συμφωνία που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Πάμε μια βόλτα;: Μέσα στο ταξίδι ζωής της Δήμητρας Γαλάνη
- Ταϊλάνδη: Εντεκάχρονο παιδί έπεσε με φορτηγό σε θρησκευτική πομπή – Τουλάχιστον οκτώ βουδιστές μοναχοί νεκροί
- Δήμος Η.Π. Νάουσας: Ένταξη δύο παρεμβάσεων στο ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

