
Υμηττός: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Κακόρεμα
Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην περιοχή Κακόρεμα, στον Υμηττό Αττικής, και έκαιγε χαμηλή βλάστηση (φωτογραφία, επάνω, από το Facebook, Fires and Civil protect).
Ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή, δυσκολεύοντας την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Παρασκευή προς σήμερα Σάββατο κοντά στις κεραίες του Υμηττού, πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα στον Βύρωνα, σε δύσβατο σημείο, γεγονός που δυσκόλεψε την πρόσβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.
Ισχυρή δύναμη
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 38 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 8 οχήματα, ενώ συνέδραμαν εθελοντές πυροσβέστες.
Υπό έλεγχο τέθηκε η #πυρκαγιά στον Υμηττό Αττικής.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 30, 2024
- Η Κούβα καταδικάζει τις νέες «παράνομες» και «καταχρηστικές» κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της
- Γερμανία: Οι ΗΠΑ θα αποσύρουν 5.000 στρατιωτικούς μέσα σε 6 έως 12 μήνες
- Βολιβία: Η εργατική συνομοσπονδία κήρυξε απεργία διαρκείας
- Μέση Ανατολή: Πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού αξίας άνω των 8,6 δισ. δολαρίων από τις ΗΠΑ σε συμμάχους τους
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ καλεί ιρανικές επιχειρήσεις να αποφύγεουν απολύσεις εργαζομένων
- Λίβανος: 12 νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς παρά την εκεχειρία

